Te koop

Dit gezellige appartement kan je terugvinden in hartje Antwerpen. Alles wat je nodig hebt, bevindt zich op wandelafstand.

In het appartement kom je echter volledig tot rust, de authentieke houten balken en het natuurlijk licht zorgen voor een charmante uitstraling.

Het appartement is gelegen in een kleine residentie met 4 andere appartementen. Het maakt deel uit van een totaal renovatie die plaatsvond in 2018, de komende jaren kan je nog vertrouwen op de volledige aansprakelijkheid van aannemer en architect.

€235.000

Neem meteen binnen een kijkje:

LAATSTE APPARTEMENTEN

In het centrum van Koningshooikt, op een boogscheut van de gezellige dorpskern, realiseert Redwood Vastgoed een modern en energiezuinig nieuwbouwproject. Zeer ruime wooneenheden en terrassen garanderen een optimaal wooncomfort. Alle appartementen zijn Bijna-EnergieNeutraal. Daarnaast voorziet het project ook in oplaadpunten voor elektrische voertuigen en autodeelplaatsen.

Vanaf €270.000 *

(*) Prijzen excl. kosten (BTW, registratie,…)

Verlaagd btw-tarief (6%)

Bent u op zoek naar een eigentijdse woning ver weg van de drukte van de stad? Bekijk dan snel ons laatste appartement!

Voor liefhebbers van landelijke rust doorspekt met traditie en cultuur ontwikkelt Redwood Vastgoed in Wiekevorst met Residentie De Wimp, genoemd naar de rivier die ten noorden van het dorp stroomt, ideaal gelegen woningen.

UITVERKOCHT

Neem meteen binnen een kijkje:

Laatste nieuwbouw appartementen tussen stad en groen. Allier is niet zomaar een vastgoedproject. Uitstekend gelegen vlakbij het centrum van Lier, hoogwaardig geïsoleerd, duurzaam gebouwd en kwalitatief afgewerkt.

UITVERKOCHT

(*) Prijzen excl. kosten (BTW, registratie,…)

Unieke woning met tal van mogelijkheden!

Deze woning bestaat momenteel uit twee appartementen en doet dienst als kangoeroewoning. Ziet u de toekomst echter anders dat kan bijvoorbeeld als investeringsvastgoed of woning met complementaire functie (bv. vrijberoep).

Wat de toekomst ook brengt, plan je bezichtiging vandaag nog!

VERKOCHT

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning in een kleine residentie?

Dan is het laatste appartement in Residentie De Laag zeker iets voor u. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een gebouw met nog 3 andere appartementen. Er wordt ingezet op duurzame materialen en hernieuwbare energie (E-peil < 20). 

UITVERKOCHT

Een gekende gevel in centrum Emblem, waar een prachtige lichtrijke thuis zich achter schuil houdt.
Bij het binnenkomen van de woning geniet je van authentiek elementen, achteraan worden deze gecombineerd met hedendaagse luxe en veel natuurlijk licht. In de prachtig onderhouden tuin kan je op verschillende plaatsen tot rust komen, om te genieten van de zon of gezellig samen te zitten op een winteravond bij de kachel.
Verder bevinden zich op de verdiepen nog drie ruime slaapkamers.

VERKOCHT

Bent u op zoek naar een leuke gezinswoning te Lier?                      Dan is dit pand zeker een bezoek waard.

Deze woning telt vele pluspunten:

  • een ideale ligging: vlakbij grote winkels en scholen
  • garage en twee autostaanplaatsen
  • gunstig EPC
  • recent vernieuwde keuken
  • onderhoudsvriendelijke tuin

Binnen de week verkocht!