Onze panden te huur

Residentie Allier

Moderne studio zoekt nieuwe bewoner. 
Op zoek naar een eigen plek? Dan is één van deze studio’s op wandelafstand van het station en het standcentrum van het gezellige Lier misschien wel iets voor u.

Huurprijs: €660 + €65

Residentie Ter Donck

TE HUUR: 4 Ondergrondse autostaanplaatsen: €70/maand

Zes appartementen: VERHUURD

Hooikt 1822

Dit appartement is gelegen in het centrum van Koningshooikt, op een wandelafstand van de gezellige dorpskern.

Geniet als eerste bewoner van dit nieuwbouwappartement met twee slaapkamers, moderne indeling met open keuken en een ruim terras. Het gaat om een Bijna-Energie-Neutrale woning; het appartement beschikt over zonnepanelen en regenwater recuperatie. Wat je persoonlijk verbruik zal beperken.

Verder heb je in de kelder nog een persoonlijke berging en autostaanplaats.

VERHUURD

Hooikt1822

Dit appartement is gelegen in het centrum van Koningshooikt, op een wandelafstand van de gezellige dorpskern.

Geniet als eerste bewoner van dit nieuwbouwappartement met twee slaapkamers, moderne indeling met open keuken en een ruim terras. Het project heeft een gemeenschappelijke parktuin, waar je eveneens kan genieten van de zon en rust. Het gaat om een Bijna-Energie-Neutrale woning; het appartement beschikt over zonnepanelen en regenwater recuperatie. Wat je persoonlijk verbruik zal beperken.

Verder heb je in de kelder nog een persoonlijke berging en autostaanplaats.

VERHUURD

De Laag

Twee appartementen te huur op de bovenste verdiepingen van Residentie De Laag, een kleinschalig project van 4 appartementen.

Geniet als eerste bewoner van deze prachtige nieuwbouw waarbij duurzaamheid centraal staat. Alle verbruik is persoonlijk maar zal beperkt zijn: toilet op regenwater, verwarming via geothermie (passieve koeling), zonnepanelen. Met andere woorden een BEN-woning!

VERHUURD

 

Residentie Allier

Modern appartement zoekt nieuwe bewoner.
Droom je ervan om gasten te entertainen via je gloednieuwe kookeiland of droom je liever zelf weg in je eigen ligbad, dan is dit appartement zeker een bezoek waard.

Het appartement telt twee slaapkamers, een apart toilet, technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, badkamer, een grote open leefruimte met kookeiland. Verder is er nog een groot zuidgericht terras en een extra stockage ruimte in de kelder.

Je bevindt je op wandelafstand van het station en het standcentrum van het gezellige Lier.

VERHUURD

Boomlaarstraat

Opzoek naar een leuk appartement op wandelafstand van het centrum van Lier en vlakbij het station? Dan is één van deze prachtige gerenoveerde appartementen misschien iets voor u.

VERHUURD

Twee prachtige nieuwbouwappartementen.

Geniet van alle rust in een modern appartement in het midden het pittoreske Wiekevorst.

VERHUURD

Studentenhuis te Leuven met tien prachtige studentenstudio’s uitgerust met eigen badkamer en kitchenette. 

Alle studio’s zijn verhuurd voor academiejaar 2021 – 2022. Vanaf de paasvakantie start onze zoektocht naar nieuwe huurders.

Vanaf €430 *

(*) Prijzen excl. studententaks

Studentenhuis te Leuven!
In 2012 werd dit pand grondig onder handen genomen. Er werden 10 tien studentenunits gecreëerd; in dit gebouw bevinden zich twee studio’s en 8 ruime kamers met eigen douche en lavabo.  

Alle kamers zijn verhuurd voor academiejaar 2021 – 2022. Vanaf de paasvakantie start onze zoektocht naar nieuwe huurders.

Vanaf €375 *

(*) Prijzen excl. studententaks 

                                                      VERHUURD

Op zoek naar een leuk appartement in het bruisende Antwerpen? Gevonden! 

Dit dakappartement geniet van een uitstekende ligging op wandelafstand van het Stadspark, vlakbij de prachtige Zurenborg-buurt en slechts enkel meters van tram-, bus- en Velo-station. MOBISCORE 9,9/10

Verder kan je op dit dakappartement volledig tot rust komen door te genieten van een wijntje op het ruim zuidgericht terras.

VERHUURD